Det personliga huset

Vi jobbar gärna med aktiva kunder. Det innebär att du kan komma till oss med en aldrig så enkel skiss eller tanke, som vi omsätter till ritningar och konstruktioner. Några bilder från den tänkta byggplatsen ger oss möjlighet att skapa hus som harmonierar med både dig, omgivningen och kommunens detaljplan.

Berätta om behoven. Antal sovrum, öppen planlösning, takhöjder allt som ger ett personligt skräddarsytt hus. Inte minst fönstren kan du placera efter inre eller yttre behov. Gör gärna önskelistan lång så skapar vi tillsammans.

Dalahus är inga nybörjare i hus-branschen. Vi har byggt mängder av hus runt om i Sverige. Under 1900-talet var det egnahem och sportstugor som dominerade. Huskatalogen var viktigast i kontakten med kunderna. Allt var möjligt. Bara det höll sig inom ramen för standardmoduler.

Men tiderna förändras. Nu är det möjligheten att få genomslag för egna tankar och idéer som styr vårt byggande. Vi tror att dina önskemål är viktigare än alla huskataloger i världen.

På denna sida "Våra hus" finner du ett urval av dom hus vi har byggt. Flera hittar du på sidan "Husskisser". Klicka på bilderna så kommer du till plan-ritningar och flera bilder. Länken beskrivning ger ytterligare information om huset.

Bergsmansgården  Beskrivning
Lugnet  Beskrivning
Bergsgården  Beskrivning
Roxnäs  Beskrivning
Tällbergs Sjögårdar  Beskrivning
Slättaskogen 1  Beskrivning
Fritid 52  Beskrivning
Slättaskogen 2  Beskrivning
Dalsjö  Beskrivning